logo_randkunst_graz

Randkunst Schilderatelier Graz

Randkunst werd in 2003 opgericht als een eigen merk van Lebenshilfe Graz und Umgebung Voitsberg. Enerzijds om kunst buiten de gebaande paden bekend te maken, anderzijds om getalenteerde mensen met een verstandelijke handicap te begeleiden bij de verwezenlijking van hun creatieve visies.

In the two painting studios in Lieboch and Graz, the artists are supported in developing their very own style and fully exploiting their potential.
Momenteel werken in het schildersatelier in Graz 6 kunstenaars die hun eigen benadering artistiek vertalen naar de buitenwereld.
Ondersteund door opgeleide pedagogen en kunstenaars worden acryl- en aquareltechnieken, evenals talrijke andere grafische ontwerpmethoden, in het werkproces opgenomen. De motieven variëren van figuratief tot abstract, de emotionele benadering van melancholisch tot lichtvoetig.

De werken van de kunstenaars worden regelmatig gepresenteerd op diverse tentoonstellingen in Oostenrijk en in het buitenland en kunnen daar ter plaatse of rechtstreeks in het schildersatelier Anzengrubergasse worden gekocht.

ART BRUT STUDIOS © 2021 - 2022

Scroll naar boven